Δέκα στάσεις για αντικατάσταση στην ΠΕΟΑΘ(Ερυθρές-Οινόη-Παλαιοκούνδουρα-Αγία Σωτήρα.. photos) - Ερυθραί Κεφαλαί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :


Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Δέκα στάσεις για αντικατάσταση στην ΠΕΟΑΘ(Ερυθρές-Οινόη-Παλαιοκούνδουρα-Αγία Σωτήρα.. photos)

 


Με την ευκαιρία αντικατάστασης των παλαιών στάσεων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με νέες αναβαθμισμένης αισθητικής στη Μάνδρα Αττικής σκεφθήκαμε το πρόβλημα με τις στάσεις στην Παλαιά Εθνική Αθηνών Θηβών.Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια και είναι αισθητικό αλλά και λειτουργικό.Οι στάσεις που θα σας παρουσιάσουμε αποτελούν εδώ και χρόνια λύσεις ανάγκης.Απορούμε γιατί δεν επιλέχθηκαν να αντικατασταθούν άμεσα καθώς είναι τοποθετημένες σε σημεία του Δήμου οπου υπάρχει πρόβλημα οδοφωτισμού και αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι που χρησιμοποιούν λεωφορεία είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους αλλά ειδικά τον χειμώνα υπάρχει και το πρόβλημα με την βροχή και το κρύο.Επίσης πολλές απο αυτές βρίσκονται σε σημεία που έπληξε η πλημμύρα τον Νοέμβριο του 2017.

Δεν θέλουμε να μειώσουμε το έργο εξωραιστικών συλλόγων οι οποίοι προφανώς μετά απο αγώνα(και μπράβο τους) τοποθέτησαν μερικές στάσεις στα σημεία που θα δείτε.Όμως τα χρόνια πέρασαν και υπάρχει ανάγκη αντικατάστασής τους με νέες λόγω φθοράς .Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στο site του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης στοχεύει στην αντικατάσταση των στάσεων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.Σε σύντομο χρόνο θα επανέλθουμε στο θέμα ώστε να κσταγράψουμε την προόδο.. 

Επιλέξαμε τις 10 χειρότερες και θα σας τις παρουσιάσουμε.Να τονίσουμε όμως ότι υπάρχουν και μερικές στάσεις καλής αισθητικής χτισμένες με πέτρα αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα μας είναι αυτές που πρέπει να αντικατασταθούν :

Νο 10

Στο Nο 10 βρίσκεται η Αφετηρία του ΟΑΣΑ στα Παλαιοκούνδουρα για έναν λόγο.Ενώ είναι χτισμένη με πέτρα και αισθητικά είναι καλή όταν πέφτει το σκοτάδι(σύμφωνα με την προηγούμενη καταγραφή) πολύ απλά δεν φαίνεται τίποτα!


Νο 9

Στα Παλαιοκούνδουρα...Νο 8

Στη Διασταύρωση Βιλίων..Νο 7

Ξύλινη στάση απαρχαιωμένη στην Οινόη.. χρήζει άμεσης αντικατάστασηςΝο 6

Στα Παλαιοκούνδουρα "Στάση Φούρνος" λόγω φθοράς και παλαιότητας...


Νο 5

Θέλει αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και φθοράς.Είναι η στάση "Γάκη" για όσους παλαιούς θυμούνται(πριν το Καραούλι)..


Νο 4

Στην Αγία Σωτήρα(απέναντι απο την εκκλησία) .Είναι ντροπή να μην έχει αντικατασταθεί αυτή η ξύλινη παλαιά στάση...


Νο 3

Κιάφα Ερυθρών.Στάση απο την δεκ 50' ή 60' ... Χωρίς λόγια...


Νο 2

Η απαρχαιωμένη και άκρως επικίνδυνη για την υγεία στάση στους Αγίους Αναργύρους στο 40 χιλιόμετρο... Επικίνδυνη γιατι το στέγαστρο είναι κατασκευασμένο  απο καρκινογόνο υλικό(αμίαντο)!!!Νο 1

Οινόη Αττικής

Η στάση αυτή προσφέρει δροσιά χειμώνα καλοκαίρι καθώς βρίσκεται στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί...Οι νέες στάσεις στη Μάνδρα


Μετά απο εύστοχη παρατήρηση συνδημότη μας στο facebook ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα και διόρθωσε το λάθος που αρχικά έκανε στην τοποθέτηση τους.Οι νέες στάσεις είχαν τοποθετηθεί πάνω στις ειδικές πλάκες-διαδρόμους για άτομα δίχως όραση.Είδαμε ότι είναι σε εξέλιξη διορθωτικά έργα.Με πορτοκαλί χρώμα σημειώσαμε την διορθωτική διαδρομή.
ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Newspull.gr ΤΗΝ 19-4-21

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια για τα θεματα που αναδυκνυετε.μενουμε στο παλαιοχωρι και κανεις μεχρι τωρα δεν εχει ασχοληθει με εμας.μπραβο σας συνεχιστε τον ωραιο αγωνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας - Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται

Post Top Ad

Your Ad Spot