Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2020

Quiz : Γύρω γύρω έργα και στη μέση ... τίποτα !! Σας πάει το μυαλό ;

  Η απάντηση είναι εύκολη.. Στη Μάνδρα Αττικής ολοκληρώθηκαν απο την Περιφέρεια τα αντιπλημμυρικά  έργα (τα οποία ήταν αυτονόητα) και μερικά οδικά χιλιόμετρα μονής λωρίδας ανα κατεύθυνση(σημ. οι βασικές οδικές αρτηρίες σε Νότια και Ανατολική Αττική είναι διπλής λωρίδας ανα κατεύθυνση).

Στη Βουλή το θέμα για άμεση ανακατασκευή του οδοστρώματος της Ε.Ο. Ερυθρών – Δάφνης – Δερβενοχωρίων

  Με ερώτηση απευθυνόμενη στους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών, ο βουλευτής Βοιωτίας  Γιώργος Μουλκιώτης   επισημαίνει ότι η

Newspull :Εκτός θέματος η "σάτιρα" για την ανάρτησή μας σχετικά με τη "γιόγκα" στο Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας

  Μπορεί η διάθεση να είναι χιουμοριστική αλλά το κεντρικό νόημα του κειμένου απο τον κ.Παναγιώτης Κουτσουλέλος .. Διαβάστε περισσότερα »

Γυμναστική η "Γιόγκα" για το Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας!

  Απο newspull.gr Με έκπληξη είδαμε την ανακοίνωση στη σελίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας ότι η γιόγκα και οι πιλάτες αποτελούν μέρος του προγράματος "γυμναστικής" για τους Δημότες.. Διαβάστε περισσότερα »

Παραδόθηκε το νέο οδικό τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών(video)

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

"Μαύρες" φωτογραφίες απο κύρια σημεία της ΠΕΟΑΘ(Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας)

  φωτο Διασταύρωση με οδό προς Π.Γερμενό(Παλαιοκούνδουρα)-Σ το βάθος αριστερά το Πανόραμα(Τιτάν) Στα μαύρα σκοτάδια ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας για μια ακόμη φορά Σάββατο 24/10/20.

Παρουσιάστηκε η λειτουργία στο Δήμο μας του FloodHub

  Το επιχειρησιακό σύστημα FloodHub στη λεκάνη απορροής Μάνδρας-Μαγούλας-Ελευσίνας παρουσίασε αντιπροσωπεία επιστημόνων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο   Μάνδρας «Μίμης Δούκας».

Βιομηχανικά Aπόβλητα στη Μάνδρα Αττικής : Αυτά λέει το Συμβούλιο της Κοινότητας Μάνδρας

  Απο newspull.gr Ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στις 29-1-2019 απέστειλε στο Δήμο το υπ’ αριθμ πρωτ.. 27860 έγγραφο... Διαβάστε περισσότερα »

"Νέα" θα υπάρξουν όταν θα γίνει κάποια αξιόλογη αλλαγή στην περιοχή(Μάνδρας - Ειδυλλίας)

  Βλέπουμε ότι τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει στην περιοχή,εκτός απο τα αντιπλημμυρικά έργα και τους κόμβους έξω απο τη Μάνδρα τα οποία ολοκληρώνονται και για τα οποία ΔΕΝ δικαιούται κανείς να πανηγυρίσει καθώς έγιναν με καθυστέρηση δεκαετιών!

Οι φιλοζω'ι'κοί σύλλογοι πρέπει να παίρνουν θέση όταν τα αδέσποτα η δεσποζόμενα ζώα επιτίθενται σε ανθρώπους - διαβάστε γιατί

  Απο newspull.gr  Εάν όλοι οι φιλοζωικοί σύλλογοι έπαιρναν θέση για τις επιθέσεις ζώων σε ανθρώπους θα είχαμε γλυτώσει πολλά δεινά.Αυτοί έχουν την εμπειρία να προτείνουν λύσεις.. Διαβάστε περισσότερα »

Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

  Αγαπητοί εθελοντές, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση της 2ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος  του  Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης,  η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020.

Πέντε(5) σημεία με αδέσποτα στη ΠΕΟΑΘ - Κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος!

  Πολλές είναι οι φορές που ένα τροχαίο ατύχημα προκαλείται λόγω της κυκλοφορίας κάποιου ζώου στον δρόμο, συνήθως αδέσποτου. Έχουμε εντοπίσει και θα σας αναφέρουμε ορισμένα σημεία στη ΠΕΟΑΘ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θηβών ) όπου είναι πιθανό να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση καθώς οδηγείτε να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια ενδεχόμενη  σύγκρουση με αδέσποτο συνήθως σκύλο.

Δήμος Θηβαίων : Ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικές οδούς(Καπαρέλι) και ενίσχυση του Δημοτικού Φωτισμού

Ολοκληρώθηκε κατά 90% το φυσικό αντικείμενο του έργου ασφαλτόστρωσης της αγροτικής οδού στη θέση «Ζαχαρέζα» της Κοινότητας Καπαρελλίου Δήμου Θηβαίων, συνολικού μήκους 2.080 μέτρων.

Καιρός : Αλλάζει το σκηνικό από Δευτέρα – Ο καιρός το Σαββατοκύριακο(video)

Απο newsbeast.gr  Για  τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα, το Σαββατοκύριακο αλλά και στην αρχή της επόμενης εβδομάδας μίλησε ο μετεωρολόγος   Τάσος Αρνιακός .

ΟΥΚ και ''Ντάνος'' καθάρισαν το λιμάνι στο Πόρτο Γερμενό(video)

  Απο newspull.gr Όταν αυτές οι δράσεις γίνονται συχνά έχουν αποτέλεσμα!Και φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση για να βοηθηθεί η περιοχή!Έτσι λοιπόν... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ''ΚΛΙΚ'' ΕΔΩ

Με ήττα ξεκίνησε η Δάφνη Ερυθρών στην πρεμιέρα της Β' Βοιωτίας

  Πρεμιέρα είχαμε στη β’ κατηγορία στη Βοιωτία. Με νίκες ξεκίνησαν Πήγασος, Πανγεωργικός, Χώστια από τον α’ όμιλο και Ιόλαος, Ελεώνας, Ιωνικός Αστέρας από τον β’ όμιλο.

Πολύς ο κόσμος στις παραλίες της Δυτικής Αττικής - Επίσκεψη για πρώτη φορά με πούλμαν ή ι.χ(φωτό)

  Απο newspull.gr : Πολύς κόσμος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Δυτικής Αττικής.Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε το Πόρτο Γερμενό και διαπιστώσαμε όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ίσως για πρώτη φορά μετά απο χρόνια για μήνα Οκτώβρη την μεγάλη επισκεψιμότητα κυρίως απο κατοίκους της Αθήνας.Ρωτήσαμε αρκετούς επισκέπτες.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πόρτο Γερμενό : Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Κυπριανού

 Όπως πληροφορηθήκαμε απο τη σελίδα f/b του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πόρτο Γερμενό θα πραγματοποιηθεί λειτουργία το Σάββατο