Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρχές Δεκεμβρίου οι αποζημιώσεις απο τον ΕΛ.Γ.Α. για την καταστροφική χαλαζόπτωση στις Ερυθρές

 


Μετά από πολύμηνες προσπάθειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα, στις αρχές Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις από τον ΕΛ.Γ.Α. για την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας την 1η Ιουνίου του 2020. 

Από την επόμενη κιόλας μέρα της καταστροφής, ο κος Μπούρας επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή μαζί με κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α., συνομίλησε με αγρότες της περιοχής και από την ημέρα αυτή ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) για την επίσπευση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι σε θέση οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην καταβολή των αποζημιώσεων, για τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στην περιοχή των Ερυθρών. 

Ο κος Μπούρας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Διευθυντή του υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Δημήτριο Μπόλο, αλλά και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της υπηρεσίας, οι οποίοι έκαναν ό,τι  ήταν ανθρωπίνως δυνατό  για να φθάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. 

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αγρότες των Ερυθρών, ο κ. Μπούρας χρόνια τώρα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους και τους στηρίζει όπου και όταν χρειαστεί. 

"ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άντε πάλι τα ίδια - Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές

  Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Το νέο χτύπημα έγινε στις Ερυθρές, στα σύνορα Βοιωτίας με τη δυτική Αττική, όπου στις 4:30΄τα ξημερώματα, οι περίοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Οι δράστες αρχικά "ξήλωσαν" τα ρολά της τράπεζας, στα οποία έδεσαν συρματόσχοινο και το τράβηξαν με αυτοκίνητο. Στη συνέχεια δεν ανατίναξαν το ΑΤΜ με τη γνωστή μέθοδο του αερίου, αλλά τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ανατινάζοντας μέρος του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης. Οι δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων πρέπει να ήταν τρεις, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Ακόμη δεν έχει γνωστό το ποσό που περιείχαν οι κασετίνες. Lamiareport

Χρήστος Στάθης : «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη»

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020  «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη» Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες για την εξέλιξη των θεμάτων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, δώδεκα μήνες μετά την έναρξη της θητείας της. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, δίνεται συνέχεια στην ενημέρωση των πολιτών, η οποία θα επαναλαμβάνεται σε πάγια βάση. «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη»,  καταλήγει στο μήνυμα του το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

(Ξανα)εμφανίστηκε καρχαρίας σε ρηχά στο Πόρτο Γερμενό ! (Βίντεο)

 Είναι η στιγμή που πας να ψαρέψεις στα βραχάκια και συναντάς πολύ μεγάλο ψάρι! Πρόκειται για αρκετά μεγάλο καρχαρία που έκανε την εμφάνισή του σε ρηχά νερά στο Πόρτο Γερμενό.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι επίδοξοι αλιείς το εκλαμβάνουν με ψυχραιμία αφού βρίσκονται ... εκτός νερού!! Δείτε το βίντεο α πο την ομάδα   #fishing in Greece  : ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ NEWSPULL : "ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"