Δυτική Αττική : Βράβευση αστυνομικού που δέχτηκε 4 πυροβολισμούς, αλλά συνέλαβε τον δράστη μέσα σε καταυλισμό!

 


newspull : Θυμηθήκαμε την περίπτωση του αστυνομικού Γ. Ρούσση στα Βίλια Αττικής, όπου στην ληστεία στα ΕΛΤΑ Βιλίων το 2018 και πάρα τον καταιγισμό πυρών από τους δράστες κατάφερε να συλλάβει τον 1 ληστή, σύλληψη η οποία οδήγησε και στην σύλληψη και του 2ου δράστη αργότερα. Για τον αστυνομικό είχε ζητήσει το blog μας newspull.gr τότε να βραβευθεί από τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας(δειτε εδώ) , αίτημα στο οποίο ανταποκριθηκε σχεδόν άμεσα η τότε Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη! Ανάλογη είναι και η περίπτωση του χα'ι'δαριωτη αστυνομικού Γιάννη Παχή(Διαβάστε με πληροφορίες από xaidarisimera.gr):

O αστυνομικός Γιάννης Παχής έλαβε τιμητική διάκριση για την αποτελεσματική και θαρραλέα δράση του σε ειδική εκδήλωση του Ομίλου Φίλων της ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Αττικής.

Ο Χαϊδαριώτης ανθυπαστυνόμος Γιάννης Παχής, που υπηρετεί στα ΜΑΤ (ΤΑΕ Δυτικής Αττικής), σε καταυλισμό Ρομά δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς, αλλά συνέχισε πεζή καταδίωξη του δράστη, προβαίνοντας στη σύλληψή του. Πρόκειται για τον γιο του Αστυνομικού Διευθυντή, Κωνσταντίνου Παχή, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπηρετούσαν και οι δύο στο ΑΤ Χαϊδαρίου, ο πατέρας σαν διοικητής.

«Τιμή και Δόξα στους Αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής. Είμαι περήφανος που σε γνώρισα, υπηρέτησα μαζί σου και πάνω από όλα που ειμαι φίλος σου!!!!! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αστυνομία κι ένα κοινωνικό πρότυπο!!!! Για τον πατέρα σου, ένα έχω να πω, “το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!!! Περήφανος!!!!», καταλήγει συνάδελφος τους Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, Γιάννη Παχή.

ΑΠΌ newspull.gr
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια