Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συζητείται η επισκευή του παλιού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου στο Πόρτο Γερμενό και η χρήση του ως πυροφυλάκιο

 


Πόρτο Γερμενό : Στο περιθώριο  επίσκεψης  απο τους εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος που έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου  συζητήθηκε και η επισκευή του παλιού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου στο Πόρτο Γερμενό, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως πυροφυλάκιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έτσι και εαν η πρόταση υλοποιηθεί η Π.Υ θα βρίσκεται ουσιαστικά μέσα στον οικισμό με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται για την προστασία του απο τις πυρκαγιές.Έτσι και αλλιώς είμαστε υπέρ σε όποια κίνηση δίνει ''ζωή'' στο παραλιακό μέτωπο (έστω με αυτόν τον τρόπο).Θα ήταν ότι καλύτερο να βλέπουμε κτίρια που βρίσκονται σε εγκατάλειψη να χρησιμοποιούνται ξανά για το συμφέρον των κατοίκων και του τόπου γενικότερα.

Επίσης να θυμίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με την αστυνόμευση στις Ερυθρές οπότε και εκεί θα μπορούσε να διαθέσει ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας κτίριο για την φιλοξενία αστυνομικού σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ

ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άντε πάλι τα ίδια - Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές

  Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Το νέο χτύπημα έγινε στις Ερυθρές, στα σύνορα Βοιωτίας με τη δυτική Αττική, όπου στις 4:30΄τα ξημερώματα, οι περίοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Οι δράστες αρχικά "ξήλωσαν" τα ρολά της τράπεζας, στα οποία έδεσαν συρματόσχοινο και το τράβηξαν με αυτοκίνητο. Στη συνέχεια δεν ανατίναξαν το ΑΤΜ με τη γνωστή μέθοδο του αερίου, αλλά τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ανατινάζοντας μέρος του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης. Οι δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων πρέπει να ήταν τρεις, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Ακόμη δεν έχει γνωστό το ποσό που περιείχαν οι κασετίνες. Lamiareport

Χρήστος Στάθης : «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη»

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020  «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη» Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες για την εξέλιξη των θεμάτων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, δώδεκα μήνες μετά την έναρξη της θητείας της. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, δίνεται συνέχεια στην ενημέρωση των πολιτών, η οποία θα επαναλαμβάνεται σε πάγια βάση. «Κρατάμε ψηλά τα μανίκια και τα πόδια στη γη»,  καταλήγει στο μήνυμα του το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

(Ξανα)εμφανίστηκε καρχαρίας σε ρηχά στο Πόρτο Γερμενό ! (Βίντεο)

 Είναι η στιγμή που πας να ψαρέψεις στα βραχάκια και συναντάς πολύ μεγάλο ψάρι! Πρόκειται για αρκετά μεγάλο καρχαρία που έκανε την εμφάνισή του σε ρηχά νερά στο Πόρτο Γερμενό.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι επίδοξοι αλιείς το εκλαμβάνουν με ψυχραιμία αφού βρίσκονται ... εκτός νερού!! Δείτε το βίντεο α πο την ομάδα   #fishing in Greece  : ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ NEWSPULL : "ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"