Χημικές τουαλέτες : Χρειάζονται στις παραλίες μας ; - Ερυθραί Κεφαλαί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :


Σάββατο, 3 Απριλίου 2021

Χημικές τουαλέτες : Χρειάζονται στις παραλίες μας ;

 


Όπως είδαμε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ο Δήμος έκανε ανάθεση στην εταιρεία TOI TOI Hellas A.E. που εδρεύει Βασιλείου Χρήστου 38, TK 13671, Αχαρναί, με ΑΦΜ: 999609006 και ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, για τη μίσθωση μίας χημικής τουαλέτας για την 1η Απριλίου 2021 για ποσό καθαρής αξίας 90,00€ και συνολικού ποσού 111,60€ με ΦΠΑ 24% (21,60€) από τον Κ.Α. 20.6236.0003 με τίτλο «Μίσθωση χημικών τουαλετών».(δείτε εδώ)

 Ανεξάρτητα για ποιον λόγο χρειάστηκε η χημική τουαλέτα ,η  συγκεκριμένη μίσθωση αποδεικνύει ότι τον "δρόμο" για χημικές τουαλέτες στις παραλίες μας ο Δήμος τον γνωρίζει.Γιατί όμως δεν αποφασίζει να τοποθετήσει τέτοιες σε Ψάθα και Πόρτο Γερμενό εφόσον υπάρχει πρόβλημα κατα τους θερινούς μήνες ; 

Με γρήγορες διαδικασίες μπορεί να βρεθεί ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση δηλαδή αγορά η μίσθωση.Είναι στο χέρι του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας να μην παρατηρήσουμε ξανά το φαινόμενο που βλέπουμε συχνά τα καλοκαίρια απο τους λουομένους με τα χαρτιά υγείας ανα χείρας να κινούνται προς το δάσος και τις ... καλαμιές!!

* Ή κάποιος ας αποδείξει με επιχειρήματα ότι οι χημικές τουαλέτες είναι άχρηστες και ασύμφορες για τις παραλίες μας..


ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ NEWSPULL : Μεγάλες αντιδράσεις στη Δυτική Αττική για την μετατροπή του Θριασίου Νοσοκομείου αποκλειστικά σε Νοσοκομείο Covid!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας - Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται

Post Top Ad

Your Ad Spot