Πρωταπριλιά ..... : Θα επαναλειτουργήσουν οι Αμερικανικές Βάσεις σε Ελληνικό,Νέα Μάκρη και Ερυθρές Αττικής .. - Ερυθραί Κεφαλαί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :


Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Πρωταπριλιά ..... : Θα επαναλειτουργήσουν οι Αμερικανικές Βάσεις σε Ελληνικό,Νέα Μάκρη και Ερυθρές Αττικής ..

 


Επειδή υπάρχει κόσμος που ανησύχησε γιατι πραγματικά μέσα σε 3 ώρες το θέμα διαβάστηκε απο πολλούς αναγνώστες,να σας γνωστοποιήσουμε ότι αυτό ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο μας!Όχι δεν έχουμε πληροφορίες ότι θα εγκατασταθούν βάσεις ξανά στην περιοχή μας!!Καλό είναι όμως να αξιοποιηθεί ο χώρος για να μην χρησιμοποιηθεί για κάτι για το οποίο δεν συμφωνεί η τοπική κοινωνία..
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ.. :Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των αμερικανών για την άμεση εγκατάσταση πυραύλων σε τρείς πρώην αμερικανικές βάσεις οι οποίες έχουν περιέλθει στην κυριότητα του ΥΠΑΜ αλλά θα παραχωρηθούν πάραυτα.

Συγκεκριμένα όπως εκτάκτως αποφασίστηκε σε συννενόηση με την πρεσβεία των Η.Π.Α και μετά απο τα γεγονότα στην Ουκρανία ,θα μετακινηθούν με διαδικασίες fast track πύραυλοι σε τρείς πρώην αμερικανικές βάσεις στην Αττική.Πρόκειται για τις πρώην νατοικές βάσεις σε Ελληνικό,Νέα Μάκρη και Ερυθρές Αττικής (Δυτική Αττική).

Ήδη μετά απο την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αεροπλανοφόρο Αιζενχάουερ όπου ουσιαστικά επικυρώθηκε η συμφωνία, οι αμερικανοί επισκέφθηκαν τις τοποθεσίες εγκατάστασης των κοντέινερς.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απο το Frox News πρόκειται να εγκατασταθούν τα LGM-30 Minuteman όπου είναι αμερικανικά βαλλιστικά βλήματα(ICBM) τα οποία είναι σε υπηρεσία με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Η έκδοση του LGM-30G Minuteman III είναι το μοναδικό χερσαία εκτοξευόμενο ICBM που βρίσκεται σε υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Minuteman ήταν ο πρώτος πύραυλος MIRV. Αρχικά ο συγκεκριμένος πύραυλος μετέφερε τρεις μικρές πυρηνικές κεφαλές. Σήμερα, μία μόνο κεφαλή 300-475kt από το ακυρωμένο πρόγραμμα MX εξοπλίζει κάθε βλήμα.


Οι Αμερικανοί δεν σκοπεύουν να δημιουργήσουν νέες  ξεχωριστές βάσεις για την εγκατάσταση των βλημάτων αλλά θα χρησιμοποιήσουν τις ήδη υφιστάμενες δομές(θα προσθέσουν νέο σύγχρονο εξοπλισμό και αντί κτιρίων κοντέινερς κτλ)ενώ βασικό κριτήριο για την επιλογή ήταν η ύπαρξη ελικοδρομίων..


news-pull
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας - Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται

Post Top Ad

Your Ad Spot