Μάνδρα - Ειδυλλία : Με υδροφόρες συντηρεί τα αποθέματα νερού ο Δήμος μετα απο ζημιά – Έκκληση για λελογισμένη χρήση - Ερυθραί Κεφαλαί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :


Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Μάνδρα - Ειδυλλία : Με υδροφόρες συντηρεί τα αποθέματα νερού ο Δήμος μετα απο ζημιά – Έκκληση για λελογισμένη χρήση

 Ζημιά προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ κατά τις εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων που πραγματοποιεί για λογαριασμό της ΑΔΜΗΕ συνεργείο στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.

Ο αγωγός τροφοδοτεί μεταξύ άλλων το κεντρικό αντλιοστάσιο του Δήμου, με αποτέλεσμα και η Δημοτική Ενότητα Μάνδρας να είναι ανάμεσα σε εκείνες που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα υδροδότησης τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολοβέντζος μετέβη αμέσως στο σημείο κι όπως ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ΕΥΔΑΠ που έχουν αρχίσει την προσπάθεια επισκευής, ακόμη δε μπορεί να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο απαιτούμενος χρόνος αποκατάστασης της.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι οι Υπηρεσίες μας συντηρούν τα αποθέματα νερού του Δήμου μας με υδροφόρες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη διακοπή υδροδότησης από την ΕΥΔΑΠ και κάνουμε έκκληση στους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας για λελογισμένη χρήση ύδατος (εξασφάλιση υγιεινής και ατομικής καθαριότητας).

Οι εργασίες επισκευής στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο Δήμος, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα που απείλησε τη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας με ολική διακοπή υδροδότησης, οφείλεται σε ζημιά που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ κατά τις εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων που πραγματοποιεί για λογαριασμό της ΑΔΜΗΕ συνεργείο στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.


Με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες ο Δήμος μας έχει καταφέρει να αποτρέψει τη διακοπή νερού από το απόγευμα όταν και συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, σταμάτησαν την παροχή για την έναρξη των εργασιών.  


Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης


Γραφείο Τύπου


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ SITE ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας - Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται

Post Top Ad

Your Ad Spot