Αυτή είναι η επόμενη ημέρα και για τις Ερυθρές ; Υπάρχει κανείς για να παρέμβει ; - Ερυθραί Κεφαλαί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :


Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή είναι η επόμενη ημέρα και για τις Ερυθρές ; Υπάρχει κανείς για να παρέμβει ;


24/2/21 1:00 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι στον κάμπο που μοιράζονται οι Ερυθρές με την Θήβα υπάρχει  δομή φιλοξενίας χιλιάδων αλλοδαπών συγκεκριμένα στην θέση Χαρα'ι'ντίνι δίπλα στην ΠΕΟΑΘ.

Στη χθεσινή πυρκαγιά εντός της δομής  δυστυχώς έχασε και την ζωή ένα 7χρονο παιδί,ενώ έγινε επίθεση απο τους εξεγερμένους αλλοδαπούς στις πυροσβεστικές δυνάμεις που προσέγγισαν την περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς..

Είναι γνωστό επίσης ότι ο κάμπος της "Θήβας" όπως τον ονομάζουν στο Κριεκούκι ,περιλαμβάνει και ιδιοκτησίες δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων που ανήκουν σε δημότες Ερυθρών.Η αγροτική οικονομία(επίσης κτηνοτροφία και πτηνοτροφία) είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ για τις Ερυθρές και αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να εξαφανίσει την "απάθεια" στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί κάτοικοι ...
Όπου υπάρχουν τέτοιες δομές παρατηρούνται φαινόμενα όπως καταπάτηση και αρπαγή γής ή των προιόντων που παράγονται απο αυτή όπως επίσης και αρπαγές ζώων απο στάνες ,πτηνοτροφεία κτλ..

Ερώτηση : Προτίθεται κανείς να ασχοληθεί ή και να διαμαρτυρηθεί στο αρμόδιο υπουργείο για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό μεταναστών (άρα και των προβλημάτων) στην περιοχή ; 
Να μην το βλέπουμε το πρόβλημα αυτό ώς μακρινό καθώς ΗΔΗ διαδραματίζονται σοβαρά γεγονότα στη δομή που βρίσκεται μόλις μια ανάσα(ελάχιστα χιλιόμετρα) απο τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας!


ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας - Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται

Post Top Ad

Your Ad Spot